Over de inhoud van deze website
Deze website wordt ter beschikking gesteld door Pandium BV (KvK nr. 69985200), Prins Hendriklaan 49 1075 BA Amsterdam. Wij besteden zorgvuldige aandacht aan de kwaliteit van de op deze website aangeboden informatie en materialen maar verlenen hierop geen enkele vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De intellectuele vermogensrechten berusten bij Pandium. Pandium (hierna: ‘wij’) is ook de verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens in de zin van de Wbp.

Privacy- en cookieverklaring
Wij respecteren de privacy van onze klanten en de bezoekers van onze website. In dat kader hebben wij passende maatregelen* genomen, om uw bezoek aan en het gebruik van onze website te beveiligen en misbruik te voorkomen. In deze privacy & cookieverklaring vertellen wij u hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en op welke wijze wij gebruik maken van cookies. Doordat de privacy- en cookiewetgeving van tijd tot tijd wordt aangepast, is ook dit privacy & cookie statement aan veranderingen onderhevig. Het verdient daarom aanbeveling om deze pagina regelmatig te raadplegen.

Gebruik van uw persoonsgegevens
Wij verwerken uw persoonsgegevens wanneer u deze gegevens zelf aan ons heeft verstrekt – bijvoorbeeld in het kader van uw terugbelverzoek of aanvraag van informatie – en voor het doel waarvoor wij deze hebben gekregen. U kunt ons overigens te allen tijde verzoeken om inzage te geven in uw persoonsgegevens, deze te laten corrigeren of verwijderen. 

Indien u het aanvraagformulier invult, zenden we de gegevens betreffende uw woning* ten behoeve van een voorlopige taxatie door aan onze partner Troostwijk Taxaties B.V. te Amsterdam, die deze gegevens uitsluitend voor dat doel mag gebruiken.* Daarnaast gebruiken wij de verkregen gegevens (met uitzondering van namen en telefoonnummers)* voor statistische analyses met het oog op verbetering van onze dienstverlening. Uw naam en telefoonnummer worden in principe na twaalf maanden* na het laatste contact gewist (tenzij wij met u tot een overeenkomst komen uiteraard). 

Gebruik van cookies op Levius.nl
Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waarbij gegevens van u (zoals uw ip-adres) kunnen worden verwerkt. Deels zijn die noodzakelijk voor de juiste werking website, en deels stellen deze ons in staat om het gebruik van de website te analyseren en de werking ervan te verbeteren. Hierbij maken wij onder meer gebruik van Google Analytics. Het kan zijn dat Google deze gegevens opslaat op servers buiten de EU. Google gebruikt deze gegevens ook zelf conform haar eigen voorwaarden [LINK: https://www.google.com/intl/nl_nl/policies/technologies/cookies/]. Let op dat deze informatie regelmatig kan wijzigen, wij hebben daar geen invloed op.

Tot slot zijn er ‘tracking cookies’ (en vergelijkbare technieken) die het ons en derden mogelijk maken om op deze en/of andere websites beter op uw interesses toegesneden advertenties te tonen. Deze gebruiken wij alleen indien u ons hiervoor toestemming hebben gegeven. Ook hierbij maken wij onder meer gebruik van Google Analytics. Daarvoor geldt dus hetzelfde als hiervoor beschreven.

Cookies aan en uitschakelen