Direct contact? Bel 020-233 76 32

Genieten van overwaarde

Levius-Logo klein

Genieten van overwaarde 

Veel mensen willen graag zo lang mogelijk in de eigen woning blijven wonen. Met uw woning hebt u een emotionele band omdat een groot deel van uw leven zich er heeft afgespeeld. U verwacht nog lang vitaal te blijven en te kunnen genieten van uw woning, de buurt en alles en iedereen die u daar kent. U wilt liever niet inleveren op wooncomfort, door naar een kleinere woning of andere buurt te verhuizen.

Over-Levius
Reis-1
Levius-Logo klein
Terugbelverzoek

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Aanhef
De heer
Mevrouw
Waaraan bent u van plan het vrijgekomen vermogen uit uw woning te besteden?
Ervaringen

Ervaringen

Op safari met de familie, een tocht langs de fjorden of heeft u een andere lang gekoesterde wens? Misschien vlieglessen nemen of toch liever parachute springen? Geniet van het leven en al het moois nu het kan. De overwaarde in uw woning biedt u die mogelijkheid. Levius helpt u om het maximale eruit te halen wat erin zit.

(klein)kinderen

Schenking  

De woningmarkt voor starters zit op slot. Misschien lukt het uw kinderen niet de juiste hypotheek te krijgen. Hoe mooi is het als u hen financieel kan ondersteunen bij de aankoop van een woning. U weet immers als geen ander hoe lekker het is om in een fijn huis te wonen. Levius helpt u om uw kinderen te ondersteunen

Levius-Consumptief

Consumptief

Eindelijk die oldtimer kopen of dat mooie zeilschip. Wellicht is een caravan meer wat voor u, of een huisje in de zon. Samen kunnen we kijken wat er mogelijk is waarbij u in uw eigen woning kunt blijft wonen. Levius helpt u om uw dromen te verwezenlijken.

man koffie

Aanvulling pensioen

Naast uw AOW heeft u al een pensioen maar u merkt dat u toch maandelijks wat meer te besteden wilt hebben. Of u wilt gewoon de rust van een financiële buffer voor onverwachte uitgaven. Samen onderzoeken wij of verkopen en terughuren een passende oplossing biedt. Levius , het vermogen om te genieten.

Levius-Studie-kleinkinderen

Studie (klein)kinderen

Een goede opleiding is een waardevol bezit. Door allerlei omstandigheden wordt het steeds lastiger om te kunnen studeren. U geeft uw (klein)kinderen een zet in de juiste richting als u de overwaarde uit uw woning verzilvert en gebruikt voor de toekomst van hen. Levius helpt u bij deze investering.

Zorg aan huis

U wilt nog jaren in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Soms gaat dat wat minder makkelijk dan voorheen maar met wat extra zorg aan huis kunt u nog jaren lekker verder wonen. Mede dankzij de overwaarde die in uw woning zit. Levius helpt u om zorg aan huis in te kopen en uw onafhankelijkheid te behouden.

opa oma kleinkinderen

Aanpassingen woning

De badkamer is eigenlijk aan vervanging toe of biedt die traplift een uitkomst? Bij de banken kunt u soms geen extra geld krijgen, terwijl u veel vermogen in uw woning hebt. Levius bekijkt met u de mogelijkheden om de woning levensloopbestendig te maken.

Overige-bestedingen

Overige besteding

Investeren in aandelen, kunst of u wilt een wijncollectie opbouwen. Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat weten we bij Levius maar al te goed daarom bieden wij maatwerk aan. Samen bekijken we of verkopen en terug huren een passende oplossing voor u kan zijn. Levius helpt u om de keuze te  kunnen maken.

De voordelen van verkopen en terug huren met Levius
levius-icon-wt-36x36@2x

U maakt uw vermogen liquide en kunt in uw vertrouwde huis blijven wonen

levius-icon-wt-36x36@2x

U heeft meer financiële vrijheid omdat u geen lening of hypotheek meer heeft

levius-icon-wt-36x36@2x

U kunt zolang blijven wonen als u wilt en ook verhuizen wanneer u wilt

levius-icon-wt-36x36@2x

U hoeft onderhoud niet meer te regelen en niet meer te betalen. Dat wordt vakkundig uitgevoerd

levius-icon-wt-36x36@2x

U loopt geen risico van waardedaling van uw woning